Om oss

OM OSS

VILKA VI ÄR

Vad kul att du vill läsa om oss som arbetar med Wass Auktionsbyrå.

Jag startade Wass Auktionsbyrå redan 1999 efter att jag arbetat på flera auktionsföretag runt om i Sverige men främst på dåvarande Skandinaviska Auktionsbyrån. Det började med att jag fick göra inhopp som auktionsutropare men efter en tid blev jag ordinarie utropare och har varit så sedan dess.Vi på Wass Auktionsbyrå har genomfört ett stort antal auktioner sedan start 1999 och kan erbjuda er den bästa servicen och kunskapen om det noga utvalda godset som vi väljer att ta in för auktionerna vi förrättar.

 

Tanken med våra klubb-auktioner är att kunna erbjuda föremål i alla prisklasser och även en stor variation föremål som kan passa i alla hem och miljöer. Vi har utöver auktionsverksamheten också drivit galleriverksamhet i många år så just konst har vi stor erfarenhet av och har alltid kvalitativ och prisvärd konst med till våra auktioner.

 

Om du vill läsa mer om våra policys och lite mer om vår konsthantering så kan du göra det nedan!

VÅRAN ALLDELES EGNA WEBBSHOP

Vi lägger även ner stort arbete med Mattor som säljs där det gäller att kunna visa en kollegion av mattor som man inte hittar på någon liknande auktion samt att vi ska kunna visa ett sortiment bestående av en förstahands sortering, alltså mattor i mint condition.

Möbel kollegion skall givetvis hålla samma höga klass som konsten och mattorna varvid vi dela upp alla inlämnade möbler för att erbjuda både antika byråar, skänkar, gustavianska matsalsmöbler och slagbord men även en del av de modernare möblerna som Barcelona stolar, Ellipsbord samt Chesterfield grupper till varje auktionstillfälle.

När det sedan gäller kategorin som benämns som kuriosa så är även det en viktig del i kollegionen och där försöker vi ständigt förnya godset i form av design lampor, speglar, skulpturer äldre samlarföremål, marina föremål, glasskålar, kristallvaser och givetvis ett stort urval av klassiska kristallkronor mm.

Så kort och gott nu när vi bara nämnt en liten del av de gods ni kan finna på våra auktioner så förstår ni att vi tar godsannskaffningen på största allvar för att varje auktion ska bli en unik upplevelse för er som besökare och även möjliggöra tillfällen att fynda på auktionerna vi arrangerar. Vi hoppas att ni vill besöka någon av våra auktioner i framtiden så kan ni själva bedöma oss och gärna komma med feedback till oss om upplevelsen av auktionen.

 

Vi är med våra auktioner rikstäckande så titta gärna in under fliken kommande auktioner för en auktion när dig. Ni får gärna maila oss för inbjudan till kommande auktioner.